Screenshot at Sep 26 18-15-32

MAXUTIL – MAXIM DE UTIL!

Inainte sa afli mai multe despre Maxutil, vreau sa-ti impartasesc cateva cuvinte.

Stiu cat este de important pentru tine sa gasesti calitatea la un pret corect. Pe acest principiu este cladit si Maxutil. M-am pus in locul clientilor, am aflat ceea ce este cu adevarat important pentru acestia si am aplicat totul in Maxutil. Astazi cred cu adevarat ca atunci cand cineva cumpara un utilaj de la Maxutil, ramane cu mai mult decat utitajul. Pentru ca noi ramanem alaturi de clientii nostri.

 — ADRIAN, CEO Maxutil

VALORILE DE BAZA


Alaturi de echipa noastra vei trece prin tot procesul de cumparare al utilajului necesar tie. Iti vom pune la dispozitie toate cunostiintele noastre pentru a te bucura de viitorul tau utilaj cat mai mult timp.

GALERIE

AVANTAJELE NOASTRE

Vrei sa vinzi un utilaj?

Ai un utilaj pe care doresti sa-l vinzi? Maxutil iti ofera posibilitatea de a-ti posta utilajul, gratuit, pe site-ul nostru.

Doresti sa cumperi un utilaj?

Daca doresti sa cumperi un utilaj, te invitam sa vizualizezi toate utilajele noastre chiar pe acest site. Daca doresti un utilaj special, ne poti contacta imediat.

Esti dealer si doresti sa colaborezi cu noi?

Daca esti dealer si ai un numar mai mare de utilaje, poti verifica sectiunea "preturi" de pe site sau ne poti contacta imediat.

PARERILE CLIENTILOR

NE GASESTI SI AICI

Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
Lars Jakuba
Executive Vice President
Team member photo
Mikey Diokles
Sales Manager